Путін придумав, як відповісти на санкції Заходу: Наказав своєму бізнесу продавати валюту і заборонив виводити її закордон

Президент країни-агресора Володимир Путін підписав указ про відповідь на санкції Заходу проти Росії

Журналіст відділу новин
Путін придумав, як відповісти на санкції…
Фото: Сайт президента РФ

Згідно із цим указом, експортери на Росії повинні будуть продавати 80% валютної виручки, причому отриманої уже з 1 січня поточного року.

Крім того, порядок продажу іноземної валюти на Росії встановлюватиме Центробанк, передає Depo.ua із посиланням на російські ЗМІ.

Крім того, Путін заборонив резидентам Росії зараховувати валюту на рахунки за межами країни-агресора та надавати іноземному бізнесу позики у валюті.

І ще російським резидентам заборонили переказувати гроші без відкриття рахунку з використанням електронних засобів платежу, наданих іноземними постачальниками.

Нагадаємо, що США, Британія та ЄС після початку війни Росії проти України запровадили справді "пекельні" санкції проти Росії та її економіки.

А сьогодні, 28 лютого, до санкцій Євросоюзу, які зачіпають усі основні галузі тамтешньої економіки та вище політичне керівництво країни-агресора, приєдналася навіть нейтральна Швейцарія.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme