Путін заявив, що стане адвокатом Діда Мороза в суді 

Президент держави-агресорки Росії Володимир Путін відзначився дивною заявою. Він сказав, що хоче представляти інтереси казкового персонажа Діда Мороза в суді 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Путін заявив, що стане адвокатом Діда Мо…
Фото: Офіційний сайт президента РФ

Таке рішення президент Росії озвучив під час своєї великої прес-конференції 23 грудня, коли дізнався, що юрист із Санкт-Петербурга подав на Діда Мороза до суду.

Про це Depo.ua повідомляє з посиланням на низку російських ЗМІ.

Зауважимо, що петербурзький юрист Ігор Мірзоєв обурений тим, що його мрії не збуваються, і вимагає 10 мільйонів рублів (понад 3,6 мільйона гривень, – ред.) за 23 роки, проведені без подарунків від казкового чарівника.

За словами росіянина, його друзі та знайомі теж не отримували подарунків від Діда Мороза з Великого Устюга. Тому позивач вирішив "відновити справедливість" і "вимагати виконання" всіх своїх бажань з 1998 року до сьогодні. Серед бажаних подарунків він назвав, наприклад, дорогий автомобіль і дорогу квартиру.

На новину про скандальну витівку росіянина Путін відреагував досить дивно. 

"Я теж юрист із Санкт-Петербурга. У зв'язку з цим, гадаю, я можу виступити адвокатом Діда Мороза і нагадати позивачу, що Дід Мороз виконує бажання і дарує подарунки лише добрим дівчаткам та хлопчикам. Це буде основна лінія захисту", – сказав Путін.

Також лідер держави-агресорки посвятив журналістів у свої взаємини з Дідом Морозом.

"Мої відносини з Дідом Морозом досі будувалися благообразним чином. Я йому вдячний, що можу сьогодні з вами зустрічатися", – сказав Путін.

Нагадаємо, кількома днями раніше в Україні МОЗ заборонило запрошувати Діда Мороза на дитячі свята. У профільному міністерстві зазначили, що такі заборони й обмеження пов'язані з високим ризиком зараження COVID-19. 

Читайте також: Хто вітає ваших дітей: Дід Мороз чи Святий Миколай (ОПИТУВАННЯ)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme