Рада буде працювати 14 грудня без позачергового засідання, до кінця порядку денного, – Арахамія

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що 14 грудня Верховна Рада буде працювати до вичерпання порядку денного

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Рада буде працювати 14 грудня без позаче…
Скріншот

Таким чином "слуги" на засіданні фракції вирішили не призначати на завтра позачергове засідання в парламенті.

Про це Арахамія заявив під час брифінгу за результатами засідання фракції.

"Вирішили не робити позачергового засідання, а проголосувати в першій половині дня за те, щоб продовжити роботу Верховної Ради до вичерпання питань порядку денного. Орієнтуємося за часом, що десь будемо працювати до 19: 00", – наголосив він.

Окрім цього нардеп зауважив, що "слуги" не планують ініціювати позачергові засідання Верховної Ради, але можуть виникнути теоретичні обставини для їх проведення.

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що на засіданні фракції нардепи також визначились із кандидатами до Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Йдеться про три вакантні посади до Нацради. Від "слуг" була висунута кандидатура Ольги Герасим'юк, а від ГО – Олександра Бурмагіна та Олега Черниша.

Нагадаємо, раніше фракція "Слуги народу" збиралася на засідання 29 листопада. Тоді нардепи  обговорювали основні положення Державного бюджету на 2022 рік та низку інших законопроектів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme