"Слуги народу" зберуться на засідання фракції: Які питання будуть на обговоренні

13 грудня о 19:00 відбудеться засідання фракції "Слуга народу"

Редактор стрічки новин
"Слуги народу" зберуться на засідання фр…
Фото: Прес-служба "Слуги народу"

Серед питань порядку денного засідання фракції "Слуга народу" - обговорення пріоритетних законопроектів, які будуть винесені на поточний пленарний тиждень.

Про це повідомила речниця політсили Юлія Палійчук у Telegram, передає Depo.ua.

За її словами, під час засідання фракції народні депутати планують заслухати інформацію голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича щодо закону України "Про публічні закупівлі" в частині особливостей застосування переговорної процедури закупівлі (№6273).

Також планують розглянути питання внесення змін до Податкового кодексу та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей (№ 2713-д).

Нардепи також обговорять важливі законопроекти щодо розвитку медичної реформи:

  • Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги (№6306);

  • Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині (№ 5831);

  • Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медичного обслуговування населення (№ 5873);

  • Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (№ 4358).

А також планується представлення делегатів від фракції до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради.

Засідання фракції Слуга народу 13 грудня 2021

Нагадаємо, раніше фракція "Слуги народу" збиралася на засідання 29 листопада. Тоді нардепи  обговорювали основні положення Державного бюджету на 2022 рік та низку інших законопроектів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme