Рада планує конфіскувати майно юридичних осіб з Росії в Україні

Лідери фракцій та депутатських груп зібралися на погоджувальну раду парламенту 28 лютого

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Рада планує конфіскувати майно юридичних…
Фото: Facebook Дмитра Разумкова

За словами екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, на засіданні обговорили законопроект щодо конфіскації майна держави-агресора на території України.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Разумкова у Facebook.

"Сьогодні Верховна Рада провела засідання Погоджувальної ради і підготувала ряд надважливих рішень… Також готується законопроект щодо конфіскації активів держави-агресора на території України. Дякую усім фракціям за спільну, консолідовану позицію", – йдеться у повідомленні.

Окрім цього народні депутати підготували звернення від парламенту до Євросоюзу щодо негайного прийняття України до ЄС за спеціальною процедурою та до Генеральної асамблеї ООН із вимогою виключити РФ із Ради Безпеки ООН.

Рада планує конфіскувати майно юридичних осіб з Росії в Україні

Нагадаємо, напередодні очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що хоче, аби Україна була в Європейському Союзі. Водночас вона не сказала, чи йдеться про швидкий вступ України в ЄС, як того вимагає український президент Володимир Зеленський.

28 лютого президент Володимир Зеленський закликав Європейський Союз розпочати процедуру негайного приєднання Україну до його складу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme