Разумков каже, що йому розподобався серіал "Слуга народу"

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає нинішню ситуацію в Україні "фільмом жахів"

Редактор стрічки новин
Разумков каже, що йому розподобався сері…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Разумков заявив, що йому більше не подобається серіал "Слуга народу" виробництва студії "Квартал-95", головну роль у якому виконував президент Володимир Зеленський.  

Про це екс-спікер сказав, відповідаючи на запитання, в ефірі програми "Хард з Влащенко на телеканалі "Україна 24", передає Depo.ua.

За словами Разумкова, фільм непоганий, але українські реалії йому не відповідають.

"Бачив. Вже ні (не подобається, – ред.) Фільм непоганий, але реалія інша. Якщо порівнювати "Слугу народу", то у 2019 році ми з вами йшли подивитися кіно з дуже щасливим кінцем. Але зараз іноді я дивлюся і бачу, що ми отримали квитки на фільм жахів", – сказав політик.

Нагадаємо, 7 жовтня Дмитра Разумкова звільнили з посади голови парламенту 284 голосами "за". За відставку спікера проголосували 215 "слуг народу". Семеро з них проголосували проти, четверо – утрималися, семеро – не голосували. Сам Разумков заявляв, що близько 50 депутатів змусили проголосувати за його відставку проти їхньої волі.

8 жовтня новим спікером Ради обрали Стефанчука. За таке рішення проголосував 261 народний обранець. 

5 листопада стало відомо, що Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". За його словами, МФО буде займатися: впровадженням стабільної та продуманої державної політики, захистом свободи слова, людини та її життя і здоров’я та утвердженням верховенства права. 

Згодом Разумков оприлюднив список із 25 народних депутатів, які увійшли до міжфракційного об’єднання "Розумна політика". Серед них – 21 нардеп від "Слуги народу".

Читайте також: Прихисток для неслухняних "слуг": Чи злетить "Розумна політика" Разумкова

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme