Разумков сказав, чи говорив із фракціями Ради про подальшу співпрацю

Відкликаний з посади спікера парламенту Дмитро Разумков повідомив, що не проводив перемовин про подальшу співпрацю з колегами у Верховній Раді

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Разумков сказав, чи говорив із фракціями…
Фото: Facebook Дмитра Разумкова

Разумков також спростував чутки, буцімто він може співпрацювати надалі з фракцією "Батьківщина".

Про це він заявив в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Я думаю, що партнери "Батьківщини" були визначені під час голосування за мою відставку. Ви знаєте, що проголосувала "Батьківщина", "Довіра", "Слуга народу", "За майбутнє"… і ми отримали, фактично, новий формат коаліції у стінах Верховної Ради. Тому ніяких перемовин із колегами я не вів. Так само, як і з іншими фракціями", – наголосив Разумков.

Водночас він заявив, що готовий співпрацювати з тими, хто конструктивно налаштований на те, щоб "дійсно змінювати цю країну".

"Не лише про це говорити, не лише відео знімати, а дійсно працювати", – підсумував Разумков.

Нагадаємо, 7 жовтня під час засідання Верховної Ради 7 жовтня народні депутати 284 голосами відкликали Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України. За відставку спікера проголосували 215 "слуг народу". Семеро з них проголосували проти, четверо – утрималися.

Після цього Разумков отримав нове місце у парламенті – на гальорці.

8 жовтня новим спікером Ради обрали Стефанчука. За таке рішення проголосував 261 народний обранець.

Згодом Разумков повідомив, що близько півсотні "слуг" вибачилися перед ним після голосування за відкликання з посади спікера. Він додав, що, за словами цих депутатів, їх викликали на розмову навіть до Офісу президента.

Крім того, Разумков натякнув на власний політичний проект після звільнення з посади голови Ради. Може йтися навіть про президентські амбіції.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme