Разумков заявив, що на лікарняному йому раптово змінили охорону

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков повідомив, що поки він перебуває на лікарняному, йому почали міняти охоронців

Журналіст стрічки новин
Разумков заявив, що на лікарняному йому…
Фото: Слуга народу / Facebook

Своєю чергою він не вважає це тиском, адже охорона йому, як стверджує Разумков, взагалі не потрібна.

Про це він заявив в програмі "Свобода слова Савіка Шустера" 17 вересня, інформує Depo.ua.

"Що стосується тиску... З одного боку, коли ти перебуваєш на лікарняному, а тобі починають міняти охорону. Для когось – це, може бути, було б тиском. Для мене – це не є тиском, тому що я до посади голови Верховної Ради обходився без охорони. Зараз досить просто ходжу по вулицях, якщо мені треба, розмовляю з людьми, і впевнений, що і після того, як закінчиться моя каденція, я не буду мати охорони, так само сам буду ходити по вулицях і зможу нормально дивитися людям в очі", – сказав Разумков.

Нагадаємо, що останнім часом, що у мережі все частіше ходять чутки, що в Офісі президента обговорюють те, як відправити у відставку Разумкова. Акцентується увага на тому, що Разумков йде наперекір проханням Зеленського й висловлює власну думку. 

Також чутки підігріває рейтинг спікера парламенту, який вищий у суспільстві, аніж президента Зеленського. В Офісі глави держави негативно розцінюють самостійність Разумкова. Там вважають, що такі його дії не тільки шкодять команді, а й Україні.

Сам Разумков неодноразово заявляв, що у відставку не має наміру йти, а з президентом Володимиром Зеленським у них нормальні робочі відносини. В ОП також кажуть, що між Разумковим і Зеленський немає конфлікту, а президент не вважає спікера Ради своїм конкурентом. 

Однак цікаво, що Разумков 2 лютого був єдиним у РНБО, хто не підтримав санкції та закриття телеканалів NewsOne, ZIK і "112 Україна". Крім цього, він не був присутній на засіданні РНБО 26 лютого, коли були введені санкції проти нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Також Разумков не підтримав кандидатуру Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єра – міністра енергетики, призначення якого вже декілька місяців просуває Офіс президента. 

У вересні голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що відставка Разумкова "з точки зору інструментарію можлива", але нардепи монобільшості не обговорювали цього. Також він наголошував, що підстав для звільнення спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова з посади немає, а фракція ним задоволена.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme