Разумков заявив, що піде до суду, якщо у нього заберуть мандат нардепа

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що піде до суду, якщо у парламенті його позбавлять мандату народного обранця

Журналіст стрічки новин
Разумков заявив, що піде до суду, якщо у…
Фото: Слуга народу / Facebook

Водночас він додав, що не йтиме до суду через втрату посади спікера.

"Так, я буду відстоювати своє право. Тому що це вже не про посаду, а це про можливість робити те, що я обіцяв… І тут це вже буде не моя власна позиція, це буде не моя посада, а це буде те, за що, зокрема, голосували – і за мене, і за колег, які сьогодні працюють у стінах Верховної Ради України", – сказав він 5 жовтня на телеканалі "Прямий", пише Depo.ua.

Відомо, що нині Разумкова відсторонили від ведення пленарних засідань – до четверга, 7 жовтня. Підтримали рішення 240 нардепів. Тоді "Слуги народу" планують звільнити колишнього соратника остаточно. Хоча за процедурою, протягом десяти днів Рахункова палата та голова Верховної Ради мають відзвітувати про свою роботу. Втім, у монобільшості не бачать перешкод, щоб прискорити процес відкликання спікера. Разумков, кажуть у президентській фракції, уже давно діє не як командний гравець.

Нагадаємо, що Разумков під час ефіру 5 жовтня заявив, що на його людей чиниться тиск й зізнався про плани про формування нової команди. За його словами, він має підтримку великої кількості людей, і не тільки у парламенті.

Читайте також: Попередники Разумкова: Як в Україні знімали прем’єрів і голів парламенту

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme