Разумков заявив, що на його людей чиниться тиск

Голова Верховної Ради визнав, що нардепам, які його підтримують, зараз чиниться тиск

Журналіст відділу новин
Разумков заявив, що на його людей чинить…
Фото: скріншот

Дмитро Разумков заявив, що і у Верховній Раді, і поза межами парламенту є люди, які його підтримують

Про це спікер ВР заявив у ефірі "Прямого", передає Depo.ua.

Також Разумков заявив, що зараз на тих, хто його підтримує у парламенті, чиниться тиск.

Нагадаємо, що 5 жовтня під час засідання парламенту Разумкова відсторонили на два пленарних засідання через нібито конфлікт інтересів. Вже 7 жовтня у парламенті планують розглянути питання його відставки. Проти відсторонення Разумкова проголосували всього шестеро "слуг народу" – це, зокрема, Людмила Буймістер, Олег Воронько, Артем Дмитрук, Володимир Козак, Володимир Мокан, Неллі Яковлєва.

До слова, Людмила Буймістер – єдина народна депутатка від провладної більшості, яка голосувала проти антиолігархічного закону. І це попри те, що проект підтримала більшість її однопартійців. Проти цього закону виступав і сам Разумков. 

Утрималися від голосування за відсторонення Разумкова такі "слуги народу", як Олександр Бакумов, Роман Бабій, Дмитро Гурін, Ольга Коваль, Людмила Марченко, Дмитро Микиша.

Цікаво, що "Слузі народу" не вистачило голосів у своїй фракції, щоб відсторонити Разумкова. Їм вдалося це зробити лише завдяки підтримці депутатської групи "Довіра", партії "За майбутнє", позафракційних нардепів та деяких обранців від "Голосу".

Разумков під час брифінгу після його відсторонення на два пленарні засідання парламенту натякнув, що має намір створити власний політичний проект.

А у Telegram спікер написав, що помилився в людях, натякаючи на народних депутатів від "Слуги народу", з якими він у складі однієї партії у 2019 році прийшов до Верховної Ради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme