Разумков розповів, чи буде позиватися на "слуг" до суду через своє відсторонення 

Чинний спікер Верховної Ради Дмитро Разумков не планує подавати позов до суду на депутатів монобільшості за своє відсторонення від роботи 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Разумков розповів, чи буде позиватися на…
Фото: Дмитро Разумков / Instagram

За його словами, участь у політичних чварах може "забризкати багнюкою парламент".

Про це очільник ВРУ Дмитро Разумков повідомив 5 жовтня на брифінгу, передає Depo.ua

"Рада прийняла таке рішення, – значить, будемо йти за ним. Якщо хтось хоче продемонструвати. що я тримаюся за посаду, – ні. Я навіть не буду заважати. Тому, що, або ти йдеш по закону, або ти йдеш, як тобі подобається", – сказав Разумков.

Спікер наголосив на тому, що для нього парламент – це інституція, яку не можна паплюжити. Він підкреслив, що не буде політичні чвари перетворювати в багнюку, якою можна забризкати парламент.

"Хочуть йти поза законом (мова про депутатів зі "Слуги народу", – ред.) – хай йдуть. Сьогодні мені говорили колеги: Ну, потім у тебе буде можливість звертатися до суду. Я не буду звертатися до суду. Якби я хотів утриматися на цій посаді… Повірте мені, я знаю, як це можна було б зробити", – прокоментував ситуацію голова парламенту.

Нагадаємо, кілька годин тому спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова відсторонили від ведення пленарних засідань на два дні. За відповідне рішення проголосували 240 народних обранців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme