РНБО запровадила санкції проти телеканалу "НАШ"

Речник Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив про запровадження санкцій проти телеканалу "НАШ"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
РНБО запровадила санкції проти телеканал…
Скріншот

За його словами, під час засідання РНБО у Харкові було ухвалене відповідне рішення про запровадження санкцій на 5 років.

Про це Данілов заявив під час брифінгу, пише Depo.ua.

Окрім цього санкції були запроваджені також щодо інших компаній.

"Насамперед йдеться про компанію "Лібертон сан", будівельну компані, яка вже перебуває під санкціями нашої держави. Вона була зареєстрована у місті Одеса та змінила місце реєстрації на Київ. У зв'язку з цим компанія змінила назву, і ми вдруге проти цієї компанії ввели санкції… Те, що стосується санкцій проти ТОВ "Вітрина ТВ", яке зареєстроване у Москві… Це компанія, яка постачає послуги для просування тих компаній, які перебувають під санкціями на території України. Вона надає послуги про трансляцію російських телеканалів. Санкції ввели на термін 5 років", – наголосив він.

Данілов додав, що санкції також введені проти компаній "Наша Прага", "НАШ 24", "НАШ 365" і власниця цих компаній потрапила під санкції терміном на 5 років.

Нагадаємо, 17 січня електронна петиція активіста Сергія Стерненка про застосування санкцій проти телеканалу "НАШ" набрала необхідні 25 000 підписів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme