Росія демонструє, як відводить танки від кордону України (ВІДЕО)

На Росії заявили, що військовослужбовці Західного військового округу завершили навантаження танків та броньованої гусеничної техніки на залізничні платформи 

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Росія демонструє, як відводить танки від…
Фото: Міноборони Росії

Міністерство оборони Росії оголосило, що відводить від кордону України танки та військових.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт Міноборони Росії та російські ЗМІ.

"Військовослужбовці підрозділів танкової армії Західного військового округу завершили завантаження танків та броньованої гусеничної техніки на залізничні платформи і почали здійснювати марш комбінованим способом до пунктів постійної дислокації на відстань близько 1000 км після планових навчань", – заявили на Росії.

Зазначається, що після до пунктів постійної дислокації бойову техніку підготують до проведення подальших планових заходів бойової підготовки зимового періоду навчання.

Тим часом МЗС Росії заявило, що Москва проводить військові навчання, оскільки "сусідня Україна та регіон накачуються зброєю, наслідки цих кроків непередбачувані".

Нагадаємо, 15 лютого на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони.

Однак підтверджень того, що Росія справді відводить війська, наразі немає. 

Сьогодні Міністерство оборони Росії повідомило про відведення військ із окупованого Криму.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme