Росія поставила ультиматум США й НАТО та пригрозила силою 

Росія заявила про те, що вдасться до особливих заходів і прийомів щодо західних партнерів, якщо їх побажання не будуть враховані

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Росія поставила ультиматум США й НАТО та…
Фото: Рixabay

Таку заяву заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков зробив нібито через те, що НАТО й США зокрема не готові йти назустріч ключовим вимогам Росії щодо гарантій безпеки. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на низку російських ЗМІ. 

"США і НАТО готові говорити тільки на ті теми гарантій безпеки, які зручні для них. Москва вдасться до інших заходів і прийомів щодо західних партнерів, якщо США і НАТО не врахують російські вимоги", – сказав Рябков.

За його словами, головна проблема зараз полягає в тому, що США і їх союзники по НАТО ні під яким виглядом, ні з яких причин не готові йти назустріч вимогам Росії.

Зауважимо, що Кремль наполягає на не розширенні НАТО, згортанні інфраструктури Альянсу і повернення його до рубежів станом на 1997 рік.

Нагадаємо, раніше Росія відмовилася відводити свої війська від українських кордонів. Головний дипломат Росії Сергій Лавров у формі ультиматуму заявив про те, що російські солдати не повернуться до казарм.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme