Росія придумала, як помститися Британії за санкції проти сімох шпигунів

Росія заборонила в'їзд сімом громадянам Великої Британії

Журналіст відділу новин
Росія придумала, як помститися Британії…
Фото: Facebook МЗС Росії

Прес-секретарка МЗС Росії Марія Захарова оголосила про заборону в'їзду на Росію сімом громадянам Великої Британії.

Заборону формально оголосили через "антиросійську діяльність" цих людей, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу МЗС Росії. Про кого саме йдеться, у заяві Захарової не зазначається.

Разом із тим, речниця російського МЗС згадала серпневе рішення Великої Британії про санкції проти сімох громадян Росії, причетних до отруєння опозиціонера Олексія Навального.

"У відповідь на недружні дії Лондона та на основі принципу взаємності прийнято рішення про введення персональних санкцій щодо пропорційної кількості представників Великої  Британії, які тісно залучені до антиросійської діяльності. Їм закрито в'їзд на територію Росії", – так обґрунтувала Захарова рішення про заборону в'їзду.

Нагадаємо, що 11 грудня міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс закликала країни-союзниці шукати альтернативи російському газу. Це цілком може бути розцінене МЗС Росії як "недружні дії Лондона".

А 15 грудня очільник уряду Великої Британії Борис Джонсон заявив, що військове вторгнення Росії до України стане катастрофою для всього цивілізованого світу.a

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme