Росія відправила з Криму колону танків і передислоковує техніку в Білорусі

Наразі з Криму до Херсонщини рухається колона російської військової техніки, а біля Рівненщини помічено передислокацію ворожої техніки на території Білорусі

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин

За інформацією МВС України, у рамках війни проти України Росія активізувала свої дії з боку Криму та Білорусі.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт МВС.

Зокрема, у Рівненській області біля сіл Бутове Зарічнянського району та Городище Дубровицького району помічено передислокацію військової техніки на території Республіки Білорусь.

На Херсонщині біля села Новоолександрівка Каланчацького району зі сторони АР Крим рухається колона з 20 одиниць військової техніки.

Тим часом в зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, зруйновано міст через річку Черевач.

У зв’язку з агресією Російської Федерації на території України поліція посилила заходи із забезпечення правопорядку на вулицях сіл і міст держави. Поліцейські наряди забезпечують безпеку громадян та публічний порядок.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що перший удар Росії по Україні провалився, це за попередніми оцінками. Росія атакувала Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернігів, Харків, Київ, Одеса, Миколаїв, Херсон, Краматорськ і безпосередньо лінію зони проведення ООС.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme