Росія вивела у море всі десантні кораблі Тихоокеанського флоту, – ЗМІ

ЗМІ пишуть, що Міноборони Японії зафіксувало ескадру одразу із чотирьох великих десантних кораблів Тихоокеанського флоту ВМФ рф

Журналіст стрічки новин

Наразі офіційна мета походу цих кораблів – невідома. Усі ці судна під зав’язку завантаженні технікою та озброєнням.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на портал The Drive.

Наразі може бути одразу три ймовірні варіанти, для чого росіяни вивели у море одразу всі чотири великі десантні кораблі Тихоокеанського флоту ВМФ РФ, серед яких "Николай Вилков" (тактичний номер 081, проект 1711), "Ослябя" (тактичний номер 066), "Адмирал Невельской" (055) та "Пересвет" (077), (усі три – проекту 755).

Варіант перший – проведення демонстративних дій проти самої Японії, оскільки, кораблі пройшли по суті "врозріз" Японських островів, і офіційний Токіо з цим нічого вдіяти не зміг.

Ще один варіант: доставити на континент додаткові сили для війни в Україні. Водночас проти такої версії є той факт, що прохід "нечорноморських" військових кораблів ВМФ рф закритий через протоки Босфор та Дарданели рішенням влади Туреччини. Крім того, гнати війська із Далекого Сходу в Європу саме морем, маючи альтернативу в вигляді залізниці досить нерозумно.

Наступний варіант походу – десантні кораблі Тихоокеанського флоту вмф рф мають на меті доставку військ в Сирію, для ротації наявного контингенту.

Факт того, що росіяни вивели у море в довготривалий похід усі десантні кораблі, наявні на Тихому океані, навіює асоціації з "Другою тихоокеанською ескадрою" росіян, яка безславно загинула при Цусімі, фінальній битві російсько-японської війни 1904-1905 років.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що Путін може пригрозити Заходу ядерною зброєю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme