Російська військова техніка почала проривати Київську область

Російська військова техніка пішла на прорив кордону України через пункт пропуску "Вільча"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Російська військова техніка почала прори…
Ілюстративне фото з відкритих джерел

У прикордонслужбі наголосили, що прикордонники спільно з військовослужбовцями прийняли бій.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Російська техніка пішла на прорив в Київській області. В Київській області російські війська пішли на прорив державного кордону. Військова техніка ворога зайшла через пункт пропуску "Вільча". Прикордонниками разом з українськими військовими прийнято бій", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські війська також здійснили обстріли по Житомирському загону  по місцю дислокації відділу прикордонслужби "Млачівка"

"Зазначимо, прикордонні підрозділи в залежності від ситуації передислоковуються на запасні позиції та діють у взаємодії з Збройними силами України та Нацгвардією", – додали у прес-службі.

Російська військова техніка пішла на прорив кордону України через пункт пропуску "Вільча"

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що перший удар Росії по Україні провалився, це за попередніми оцінками. Росія атакувала Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернігів, Харків, Київ, Одеса, Миколаїв, Херсон, Краматорськ і безпосередньо лінію зони проведення ООС.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme