Саакашвілі знепритомнів, – адвокат

Третій президент Грузії Міхеіл Саакашвілі втратив свідомість після зустрічі з адвокатами

Михайло Хомченко

За словами його захисника Беки Басілая, Міхеіл Саакашвілі знепритомнів у той момент, коли виходив із кімнати,де відбувалася зустріч.

Саакашвілі віднесли на ношах, передає Depo.ua із посиланням на "Sputnik Грузия".

"Міша виходив після зустрічі з адвокатами, послизнувся та впав. Після цього я не чув його голосу, очі він не розплющував. Вони привезли носилки та відвезли його. Нині, як він, не знаю. Це сталося 10 хвилин тому", – зазначив Басілая.

Адвокат зазначив, що до цього інциденту Саакашвілі почував себе дуже погано.

Нагадаємо, учора, 18 листопада, лікарі, які обстежили Саакашвілі, заявили, що стан третього президента Грузії – критичний.

Довідка: 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

11 листопада адвокат третього президента Грузії заявив, що Саакашвілі готовий припинити голодування, якщо його помістять до звичайної лікарні, а не в'язничної.

15 листопада стало відомо, що до Саакашвілі не пустили лікарів. Денісова повідомила також, що його стан продовжує погіршуватися на тлі тривалого голодування у в'язниці.

16 листопада уповноважену Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денісову не пустили до ув'язненого в Грузії Міхеіла Саакашвілі. Людмила Денісова згодом також заявила, що до Саакашвілі не допускають його особистого лікаря. 

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua