UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сайт для іноземців, які хочуть воювати за Україну, відвідали 13 млн користувачів

За першу добу існування сайт fightforua.org відвідали майже 13 мільйонів користувачів з усього світу
 

Журналіст відділу новин
Сайт для іноземців, які хочуть воювати з…
Фото: МЗС

Сайт fightforua.org містить всю необхідну інформацію для громадян іноземних держав, які хочуть воювати за Україну проти російської агресії.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на дані МЗС України.

Зазначається, що найбільше переглядів – з США, Китаю та Франції.

"Наразі відомо, що воювати за Україну вже готові від 16 до 20 тисяч іноземців. Це громадяни 52 країн. Зокрема, щонайменше 3000 американських ветеранів. Також відомо про громадян Білорусі, Великої Британії, Литви, Латвії, Естонії, Польщі та Ізраїлю, які або вже воюють за Україну, або незабаром приєднаються до спротиву російським загарбникам", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

3 березня Володимир Зеленський у відеозверненні заявив, що в Україну вже направляються перші з 16 тисяч іноземних добровольців, які допомагатимуть у боротьбі з Росією.

Читайте також: Підсумки дня: Як українці давали відсіч російським окупантам 5 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme