СБУ у трьох містах сходу накрило проросійське бандугруповання: Імовірно, це "Патріоти за життя" Киви

Служба безпеки України заблокувала діяльність "громадського угруповання", яке здійснювало тяжкі злочини на ідеологічному ґрунті

Журналіст відділу новин
СБУ у трьох містах сходу накрило проросі…
Фото: СБУ

Спецоперація була проведена у трьох містах країни – Лисичанську, Сіверськодонецьку та Харкові.

СБУшники повідомили, що у березні поточного року лідер цієї банди порізав ножем ідеологічного опонента. "За задумом "кураторів", дії зловмисників мали призвести до застосування відповідних заходів та спровокувати загострення політичної обстановки і масові порушення громадського порядку", – передає Depo.ua із посиланням на прес-службу СБУ.

Також у спецслужбі зазначили, що "кришував" цю організацію чинний народний депутат України. Джерела Depo.ua в правоохоронних органах інформують, що мова йде про "Патріотів за життя", які є підконтрольні скандальному ОПЗЖисту Іллі Киві.

СБУ провела спецоперацію, заблокувавши діяльність "Патріотів за життя" Киви

СБУ затримала "Патріотів за життя" Киви

Нагадаємо, що 27 липня Кива під час святкування річниці хрещення Русі заявив, що учасники "хресної ходи" від УПЦ (МП) в Києві восени прийдуть "зносити злочинну владу Зеленського".

Очільник харківської філії "Патріотів за житя"Олег Ширяєв знаходиться під вартою – його звинуватили у захопленні елеватора. Крім того, "Нацкорпус" звинуватив Ширяєва в причетності до збройного нападу на чоловіка у Харкові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme