Сенцов прокоментував слова його сестри Наталі Каплан, яка послала Україну на х*й

Український режисер і екс-політв'язень Олег Сенцов прокоментував заяву своєї двоюрідної сестри Наталі Каплан, яка назвала Україну "найгіршою країною для еміграції"
 

Журналіст відділу новин
Сенцов прокоментував слова його сестри Н…
Фото: Олег Сенцов Facebook

Олег Сенцов попросив пробачення за слова сестри, яка послала Україну на х*уй, і попросив поставитись з розумінням до її важкого психологічного стану.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформує Depo.ua.

"Мені прикро, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з'явились емоційні пости в Фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко", – написав Олег Сенцов.

Він також попросив поставитись до слів двоюрідної сестри з розумінням та врахувати її важкий психологічний стан.

"Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням віднестись до тяжкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час", – додав Сенцов.

Сенцов прокоментував слова його сестри Наталі Каплан, яка послала Україну на х*й

Нагадаємо, 20 вересня двоюрідна сестра режисера і екс-політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан у грубій формі висловилася про Україну, назвавши її "найгіршою країною для еміграції", та заявила, що їде додому.

Як відомо, після незаконного арешту Сенцова Наталія розгорнула велику правозахисну діяльність, розповідала про нього на різних платформах, вела блог, брала участь у закордонних поїздках. В 2017 році переїхала до Києва, а до цього жила в Москві. Зараз працює журналістом.

В травні 2019 вона отримала українське громадянство. У 2020 році в інтерв'ю вона розповіла, що пишається Україною  і українцями, та дуже вдячна, що її прийняли в нашій країні.

Читайте також: Що відомо про Наталію Каплан, яка дуже грубо "повертається додому"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme