Ще один путінський олігарх заскімлив від санкцій: Вимагає скасувати російський держкапіталізм

Олігарх Олег Дерипаска визнав факт економічної кризи на Росії і заявив, що пора закінчувати із російським державним капіталізмом

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Ще один путінський олігарх заскімлив від…
Дерипаска (праворуч) і один із російських політиків. Фото: з рсоійських сайтів

Представник легендарної єльцинської "Сім'ї", олігарх Олег Дерипаска заявив, що хоче почути реакцію влади на наслідки від руйнівних санкцій Заходу проти Росії.

Зокрема, Дерипаска вимагає пояснень, якою буде економічна політика країни у найближчі місяці, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал олігарха.

"Дуже хочеться роз'яснень та виразних коментарів щодо економічної політики найближчих трьох місяців", – заявив Олег Дерипаска.

Крім того, олігарх додав, що у нинішніх умовах Росії потрібні "реальні кризові менеджери, а не фантасти з пачкою презенташок".

"Зараз, як 2014-го, пересидіти не вдасться. Потрібно змінювати економічну політику, треба закінчувати весь цей держкапіталізм", – заявив Дерипаска.

Дерипаска вимагає скасувати держкапіталізм

Нагадаємо, що станом на ранок 28 лютого курси євро та долара щодо російського рубля на міжнародних торгах піднялися до історичного максимуму.

Російські біржі після нищівних падінь курсів акцій російських компаній, зокрема, "Сбербанка", який подешевшав мало не на 90%, закрили торги до 5 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme