Ще одна фігурантка справи Шеремета заявила, що її переслідують

Підозрювана у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета дитячий лікар і волонтер Юлія Кузьменко повідомила, що її переслідують

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Ще одна фігурантка справи Шеремета заяви…
Фото: Facebook Юлії Кузьменко

Вона також попросила розголосу і перепосту свого допису, оскільки це важливо для безпеки фігурантів справи.

Про це Кузьменко написала у Facebook, передає Depo.ua.

"Ситуація неприємна – нас дійсно переслідують. Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення проживання Яни (Дугарь, – ред.), я намагаюся уважно слідкувати в тому числі і за автомобілями, які їздять поряд зі мною", – наголосила волонтер.

У зв‘язку зі своїми спостереженнями Кузьменко зробила офіційну заяву:

1. Я не маю суїцидальних настроїв від слова "взагалі". Як і близькі мені люди. Відсутність подібних намірів, як і стабільний стан моєї психікі, підтверджено психіатричною експертизою під час мого перебування в ІТТ.

2. Моя машина перебуває в ідеальному стані, що підтверджено перевіркою на СТО, яку було проведено днями.

3. Я дуже обережний водій, який має схильність перестраховуватися перед кожним маневром. У випадках, коли я щось не розумію – зупиняю машину поряд з патрульною поліцією і йду до них.

4. Не маю проблем зі здоров‘ям.

5. У випадку, якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе, – це брехня. Прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу.

Ще одна фігурантка справи Шеремета заявила, що її переслідують

Нагадаємо, 6 серпня підозрювана у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь заявила, що за нею стежать, а сама вона не має ні депресії, ні думок про самогубство.

Довідка: Журналіст Павло Шеремет, який працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на радіо "Вести", загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій.

Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. В Україні одразу ж створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Нині у справі вбивства Шеремета підозрюються п'ятеро осіб, двоє з яких – Андрій Антоненко і Юлія Кузьменко – нібито закладали вибухівку під авто, яким користувався журналіст.

Під час розповіді про перипетії слідства, представник МВС назвав увесь список підозрюваних у вбивстві Шеремета: Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, Андрій Антоненко і подружжя Грищенків – Владислав Грищенко ("Буча") і Інна Грищенко ("Пума").

Читайте також: Вбивство Шеремета: Що відбувається у справі (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme