Шефір часто водив авто сам: Стали відомі подробиці замаху на помічника Зеленського

Перший помічник президента України Сергій Шефір часто їздив сам, без водія, тому кілери могли думати, що за кермом перебуває саме він
 

Журналіст відділу новин
Шефір часто водив авто сам: Стали відомі…
Фото: МВС

Зараз Сергій Шефір перебуває в безпечному місці, де виходить зі стану шоку. Фізично він не постраждав.

Про це в кулуарах Верховної Ради розповів глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, інформує Depo.ua.

"Десь 20 хвилин тому я розмовляв із паном Шефіром. ... Він їхав на роботу, він зазвичай їздить у 50% випадків сам за кермом, у 50% – з водієм", – повідомив Арахамія, натякнувши, що кілери могли думати, що Шефір сидить на місці водія.

Він зазначив, що водій дістав три поранення вогнепальні й госпіталізований.

"Сам Сергій цілий. Все нормально. Живий, здоровий. Його поліція пересадила в службовий екіпаж і відвезла в безпечне місце", – сказав Арахамія.

Нагадаємо, 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Поранений водій. На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. За однією з версій, на Сергія Шефіра влаштували засідку в лісі з метою вбити.

Згодом у МВС підтвердили замах на Шефіра та розповіли подробиці.

В Офісі президента заявили, що замах на Шефіра є відкритим, навмисним та вкрай жорстоким нападом, який можна кваліфікувати, як спробу демонстративного вбивства ключового члена команди чинного президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme