Забув вимкнути мікрофон: Шмигаль епічно сконфузився під час засідання Кабміну (ВІДЕО)

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль потрапив у незручне становище всього через одну фразу, коли у народного депутата від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка виник збій інтернету

Журналіст стрічки новин
Забув вимкнути мікрофон: Шмигаль епічно…
Фото: Сайт Кабінету міністра

Відомо, що Гончаренко активно слідкує за кожним засіданням уряду. І коли сьогодні він знову захотів поспілкуватися з міністрами, зокрема, традиційно, поставити їм питання, його підвів інтернет. 

Коли Шмигаль зрозумів, що Гончаренко виступити не зможе, він сказав: "Слава Богу", тільки мікрофон відключити забув, а потім засміявся.

"Денис Анатолійович, чи не розслабляйтеся там. Наступного разу поставлю два питання. Тримаємо стрій!" – прокоментував інцидент Гончаренко у Telegram, пише Depo.ua.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про мера Херсона Ігоря Колихаєва, який сам себе привітав з ювілеєм. Так, на його публічній сторінці опублікований перепост допису з особистої сторінки про привітання з 50-річчям. Перепост супроводжувався таким текстом: "З Днем народження, Ігорю Вікторовичу! Нехай Бог береже Вас і Херсон!". У результаті вийшло, що публічна сторінка Ігоря Колихаєва привітала з днем народження його особисту сторінку, тобто людина привітала сама себе.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme