Шуфрич оголосив себе міністром і гарантує, що Путін не бомбитиме українців

Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич гарантує, що Росія не атакуватиме житлові масиви України та місця концентрації цивільних осіб

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Шуфрич оголосив себе міністром і гаранту…
Фото: прес-служба Нестора Шуфрича

На думку Шуфрича, Росія, яка сьогодні розпочала відкриту війну проти України, не буде гатити по цивільних об'єктах.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Шуфрича.

"Хочу звернутися до вас як міністр з питань надзвичайних ситуацій. Я бачу ці нескінченні черги та багатогодинні, а скоро вже будуть полуденні та добові пробки, які спостерігаю на виїзді з наших північних міст, із міста Києва у бік західної України. Закликаю і прошу – поверніться у свої квартири та будинки – це найбезпечніші місця знаходження. Я візьму на себе відповідальність сказати, що практично виключаю атаки на житлові масиви та місця концентрації цивільних осіб. На жаль, не можу цього сказати про військові об'єкти", – заявив Шуфрич.

При цьому він заявив, що сподівається і благає Бога, щоб втрати наших військових були найменшими. Рідним загиблих висловив співчуття і побажав якнайшвидшого одужання пораненим.


Шуфрич про війну в Україні

Нагадаємо, 18 грудня скандального депутата від проросійської ОПЗЖ Нестора Шуфрича побили в ефірі ток-шоу. Так, в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" Шуфрича побив журналіст Юрій Бутусов.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Станом на 13:00 Росія завдала понад 30 ударів крилатими ракетами "Калібр", РСЗО, авіацією та артилерією по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme