Ситуація на Донбасі: Зафіксовано 5 ворожих обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 3 вересня

Редактор стрічки новин
Ситуація на Донбасі: Зафіксовано 5 ворож…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби, 2 вересня, у зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували 5 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, обстріли фіксувалися у районі таких населених пунктів: Золоте-3, Новомихайлівка, Красногорівка та Новотошківське. 

Зазначається, що неподалік Золотого-3 окупанти двічі відкривали вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі Новомихайлівки – здійснювали обстріл з мінометів 120-го калібру, біля Красногорівки – застосовували артилерію калібру 100-мм, поблизу Новотошківського – відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

"В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я – задовільний", – поінформували у штабі. 

У повідомленні також зазначається, що з метою припинення агресивних дій ворога українські захисники відкривали вогонь з незаборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння.

Станом на 7 годину ранку, 3 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Росія відмовилася продовжити місію ОБСЄ на кордоні з окупованим Донбасом. Місія США в ОБСЄ це підтвердила. У МЗС України заявили, що відмова Росії від ОБСЄ на кордоні з Донбасом може призвести до нової ескалації.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme