"Ситуація погіршується щогодини": Кулеба закликав Захід до рішучих дій щодо Росії

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав західних партнерів до рішучих дій з приводу стримування російської агресії

Журналіст стрічки новин
"Ситуація погіршується щогодини": Кулеба…
Фото: Сайт Міністерства закордонних справ

Коментуючи фейки пропаганди про "українські снаряди в Ростовській області", він зазначив, що "ситуація погіршується щогодини".

"Що має робити Захід? У вас є зброя та можливість допомогти встояти українській економіці. Не має закінчуватися дипломатія. Немає часу чекати, треба діяти", – сказав Кулеба під час українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки, пише Depo.ua.

Зазначимо, що дещо раніше на конференції прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Заходу потрібна демонстрація єдності, якщо він хоче переконати президента Росії Володимира Путіна уникнути вторгнення в Україну. Водночас Джонсон наголосив, що економічних санкцій, які розробили західні союзники, може бути недостатньо для того, щоб зупинити "вторгнення" Росії в Україну.

Нагадаємо, що сьогодні російські ЗМІ й Telegram-канали почали розганяти інформацію про розрив снаряду у Ростовській області за 1 км від кордону з Україною. 

Відомо, що 18 лютого окупанти на Донбасі понад 60 разів обстрілювали позиції ЗСУ. Напередодні, 17 лютого, вранці бойовики влаштували обстріл Станиці Луганської та околиць. Внаслідок прямого влучення снаряду було пошкоджено будівлю дитячого садка. Там на момент обстрілу перебували діти. За попередньою інформацією, дві жінки отримали контузії. Ввечері того ж дня окупанти знову обстріляли Станицю Луганську – загорівся житловий будинок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme