Телеканал "Рада" відхрестився від скандального ролика через бунт колективу, – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що причиною відмови керівництва телеканалу "Рада" від опублікованого скандального проморолика про оновлення роботи каналу, де висміювалася опозиція, став бунт колективу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Телеканал "Рада" відхрестився від сканда…
Фото: Телеканал "Рада"/Facebook

Буцімто журналісти обурилися закадровим текстом у скандальному ролику, який не узгодили з колективом, від якого керівництво "Ради" вже встигло відхреститися.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на із посиланням на Telegram-канал "Политика Страны".

У виданні опублікували версію одного з журналістів, який працює в колективі "Ради".

"Вчора, коли з'явився ролик, ми підофіґіли, оскільки фінальну версію нам ніхто не показував. Ми знялися в розкадрівках, нам описали загальний настрій по ролику, але фінальний варіант із закадровим голосом ніхто не показав. Багато хто обурився, оскільки текст неоднозначно натякав, що нам належить мочити опозицію. І що ми облизуватимемо Зеленського – він же Україна – він же влада" – розповів співрозмовник.

Він також додав, що керівництво телеканалу "Рада" намагалося виправдовуватися, буцімто трапилася "ненавмисна підстава".

"Керівництво почало виправдовуватися, що це ненавмисна підстава і що видали не узгоджений текст. Говорили, що хтось злив другу версію ролика. Чи не затверджену. Почався скандал, нас зачепили, потім думали, що робити. Зрештою начальство вирішило по-тупому відкатати назад, вдавши, що жодного відношення до ролика не мають", – додали там.

Скандальне відео на телеканалі "Рада" було бунтом колективу, – ЗМІЗМІ повідомляють, що причиною опублікованого скандального проморолика про оновлення роботи каналу, де висміювалася опозиція, став бунт колективу

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що телеканал "Рада" відхрестився від скандального ролика із політтехнологом Петровим. Також у заяві парламентського телеканалу йдеться про те, що він був, є і буде майданчиком, на якому будуть висвітлювати позиції усіх політичних сил.

Нагадаємо, що раніше в соцмережах з'явився відеоролик, який нібито презентував роботу оновленого телеканалу "Рада".

У цьому відеоролику з'явилося кілька контроверсійних медіа персонажів, зокрема, тих, хто працював на телеканалах Медведчука. Також у відео був помічений скандальний політтехнолог Володимир Петров.

Читайте також: Скандальний політтехнолог та ведучі каналів Медведчука: Хто працюватиме на оновленому каналі "Раді"

Довідка: Державне підприємство "Парламентський телеканал "Рада" – український етерний, цифровий та супутниковий телеканал. Нині основна мета його діяльності – висвітлення роботи Верховної Ради України.

До січня 2014 року він функціонував у структурі Дирекції телерадіопрограм Управління справами Апарату ВРУ.

З 1 січня 2017 телеканал розпочав мовлення у "цифровому" форматі DVB-T на 43 каналі (650 МГц). Етер доступний у цифровому форматі для глядачів м. Києва та Київської області. Надалі у планах телеканалу – розпочати мовлення у "цифрі" на всю територію України.

Телеканал також мовить у кабельних мережах та на супутнику.

1 вересня 2018 року телеканал почав мовлення у цілодобовому мультиплексі MX-5 цифрової етерної мережі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme