Скандальний політтехнолог та ведучі каналів Медведчука: Хто працюватиме на оновленому каналі "Раді"

Державний телеканал "Рада", який висвітлює діяльність українського парламенту, відсьогодні почав виходити в ефір в оновленому форматі та у новій студії

Редактор стрічки новин
Скандальний політтехнолог та ведучі кана…
Фото: Телеканал "Рада"/Facebook

Також оновлення відбулися і серед працівників телеканалу. Наразі відомо, що на телеканалі працюватимуть колишні ведучі заборонених телеканалів Медведчука та політтехнолог, який потрапив у секс-скандал.

Як повідомляє "Детектор медіа", на телеканалі "Рада" працюватимуть колишні ведучі із закритих телеканалів Віктора Медведчука "112 Україна" та ZIK, передає Depo.ua.

Зокрема, на одному із промо-роликів щодо оновлення каналу, серед ведучих згадуються колишні працівники "112 Україна" Вадим Колодійчук та Анастасія Красницька, колишній ведучий ZIK Назар Довгий, ведучий каналу Live Максим Зборовський, а також Лариса Богданова та Наталія Андрощук.

"Українська правда" з посиланням на джерела в Офісі президента повідомляє, що до переформатування телеканалу "Рада" також залучили скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова, який підозрюється в організації секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Олександра Варченка, дружина якого на той момент працювала першою заступницею голови Державного бюро розслідувань.

Видання зазначає, що Петров є підозрюваним за кількома статтями: втручання в діяльність правоохоронців, завідомо неправдиве повідомлення про злочин, порушення недоторканності житла і таємниці листування. Розслідування наразі завершене, але досі не скероване до суду. Сам політтехнолог свою провину заперечує. 

Серед ведучих телеканалу також буде журналіст Сергій Іванов, про що той сам повідомив у своїх соцмережах.

За даними ЗМІ, креативним директором мовника стане Олексій Семенов, а шеф-редакторкою – Наталія Яструбенко.

Нагадаємо, ще в жовтні тоді перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко анонсував оновлення телеканалу "Рада" і газети "Голос України". Він наголосив, що стосунки Верховної Ради з медіа мають стати більш прогнозованими – "без раптових рішень, які потім треба відміняти і довго пояснювати, що ти зробив". 

Згодом народна депутатка від "Європейської Солідарності" Іванна Климпуш-Цинцадзе повідомила, що чинна влада планує змінити формат роботи парламентського телеканалу "Рада". За її інформацією, з 15 грудня брифінги народних депутатів і засідання комітетів вже не транслюватимуться в повному обсязі. А мають розповідати журналісти "про звитяги Кабінету міністрів та Офісу президента". 

Довідка: Державне підприємство "Парламентський телеканал "Рада" – український етерний, цифровий та супутниковий телеканал. Нині основна мета його діяльності – висвітлення роботи Верховної Ради України.

До січня 2014 року він функціонував у структурі Дирекції телерадіопрограм Управління справами Апарату ВРУ.

З 1 січня 2017 телеканал розпочав мовлення у "цифровому" форматі DVB-T на 43 каналі (650 МГц). Етер доступний у цифровому форматі для глядачів м. Києва та Київської області. Надалі у планах телеканалу – розпочати мовлення у "цифрі" на всю територію України.

Телеканал також мовить у кабельних мережах та на супутнику.

1 вересня 2018 року телеканал почав мовлення у цілодобовому мультиплексі MX-5 цифрової етерної мережі.

Читайте також: Хто замінить олігархів: Чи стане українське телебачення копією російського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme