"Слуга" Галушко після скандалу знову назвав поліцейських дебілами

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Галушко під час виправдовувань через минулорічний скандал знову назвав поліцейських дебілами

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Слуга" Галушко після скандалу знову наз…
Фото: Микола Галушко / Facebook

Нардеп не вбачає своєї неправоти у скандальній ситуації та переконаний, що працівники поліції не мали жодних підстав, щоб зупинити його автомобіль.

Про це він заявив у коментарі під час ефіру на телеканалі "Україна 24", пише Depo.ua.

"Там брехня все написано. Не було жодного порушення, просто зупинили машину і обшукали без законних на те підстав: робочі документи, барсетку, гаманці, які були у мене в машині, мої особисті та робочі документи. Я їм пояснюю, а вони кажуть: "Ми могли це робити". Дебіли означає", – наголосив Галушко.

Нагадаємо, 22 грудня стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників, загрожує їм і поводиться в дусі партії влади.

"Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?" – прямо до поліцейської камери каже Галушко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme