"Слуги" Арахамія та Корнієнко розхвалили Комуністичну партію Китаю (ВІДЕО)

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та глава партії Олександр Корнієнко підготували відеопривітання з нагоди 100-річчня Комуністичної партії Китаю

Журналіст відділу новин
"Слуги" Арахамія та Корнієнко розхвалили…
Фото: Рixabay

Про це повідомляють "Букви" із посиланням на китайський канал CCTV, передає Depo.ua.

Так, Арахамія в межах виступу заговорив російською і заявив, що "китайський приклад є унікальним завдяки, перш за все, звісно, Китайській партії", книги якої він читає.

"Мені посол Китаю подарував збірки творів, книги голови партії. Я читаю і захоплююся горизонтом планування. Що є унікальним для китайського народу та всього світу – це горизонт планування", – додав нардеп.

Корнієнко водночас підготував дещо довший виступ українською.

Він зазначив, що Китай продемонстрував приклад того, "як можна за короткий термін побороти бідність та гарантувати усім мешканцям достатньо високий рівень соціальних гарантій".

"Ті темпи економічного зростання, які демонструє Китайська Народна Республіка під керівництвом Комуністичної партії Китаю та її очільників, дають приклад усьому світу, як треба вибудовувати гармонійні стосунки з партнерами в усьому світі", – наголосив Корнієнко.

Нагадаємо, дещо раніше Арахамія заявив, що досвід Комуністичної партії Китаю (КПУ) в управлінні державою заслуговує на наслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme