"Слуги" таки злили Трухіна: Заява Арахамії

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зробив заяву щодо Олександра Трухіна
 

Журналіст відділу новин
"Слуги" таки злили Трухіна: Заява Арахам…
Фото: СН

Арахамія заявив, що у фракції чекали офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна.

Заяву Арахамії поширила речниця фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук, інформує Depo.ua.

За словами Арахамії, кадри з натільних камер поліцейських говорять більше, аніж може сказати Трухін у своє виправдання.

"Мені і моїм колегам соромно за поведінку Олександра Трухіна. Це точно не те, із чим ми йшли на вибори й чого від нас чекають люди, які за нас голосували. Вважаю, що Олександру Трухіну не місце ні у фракції, ні у партії "Слуга народу". Він має негайно вийти самостійно, але навіть якщо він цього не зробить – таке рішення однаково буде нами ухвалене, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить нам зібрати кворум і провести результативне голосування", – заявив Арахамія.

Також він додав, що в інших питаннях Трухін має співпрацювати зі слідством, щоб суспільству дати відповіді на питання, які стосуються ДТП і всього того, що відбувалося після нього.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року низка ЗМІ повідомили, що народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва.

Сам Трухін тиждень не коментував ДТП, лише 1 вересня зізнався, що був на місці аварії і отримав у ній "черепно-мозкову травму", але не повідомив, чи справді він був за кермом, а також заявив, що жоден із водіїв не був п'яним.

6 вересня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що будь-яка реакція фракції на аварію може розцінюватись як втручання або тиск на розслідування, тому колеги Трухіна чекають висновку експертиз, хто саме був за кермом.

Що цікаво, Олександр Трухін – не єдиний "слуга народу", який потрапив у скандал з ДТП. Так, 22 грудня 2021 року стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників, загрожує їм і поводиться в дусі партії влади.

"Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?" – прямо до поліцейської камери казав Галушко.

22 грудня 2021 року на водія народного депутата від "Слуги народу" Миколи Галушка наклали штраф та позбавили водійських прав на рік за відмову пройти освідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme