На водія скандального "слуги" Галушка наклали штраф та позбавили водійських прав

На водія народного депутата від "Слуги народу" Миколи Галушка наклали штраф та позбавили водійських прав на рік за відмову пройти освідування

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На водія скандального "слуги" Галушка на…
Фото: Микола Галушко / Facebook

За словами Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, рішення про штраф для водія нардепа Галушка ухвалив Печерський районний суд Києва. Йдеться про 10 200 гривень.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Монастирського у Facebook.

"Інформую, що водій народного депутата, який став сьогодні відомий на всю країну не з кращої сторони через манеру спілкування з поліцейським, притягнутий до адміністративної відповідальності по статті 130 Кодексу про адмінправопорушення за відмову пройти освідування. Рішенням Печерського районного суду Києва він позбавлений права керування на 1 рік і заплатив штраф 10200 гривень", – йдеться у дописі.

Глава МВС додав, що інколи бувають випадки негарної поведінки з боку поліцейських, втім, у відомстві за цим слідкують.

"Але досі немає суттєвої відповідальності за образу поліцейського. У Верховній Раді перебуває на розгляді законопроект № 5050-1, який пропонує запровадити відповідальність за образу поліцейського у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень. Сподіваюсь, народні депутати ухвалять цей законопроект і захистять право поліцейських на повагу у випадках, коли їх дії захищає Закон", – зауважив Монастирський.

На водія скандального "слуги" Галушка наклали штраф та позбавили водійських прав

Зауважимо, сам Галушко прокоментував ситуацію та знову назвав поліцейських дебілами. Нардеп переконаний, що його провини в інциденті немає.

Нагадаємо, 22 грудня стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників, загрожує їм і поводиться в дусі партії влади.

"Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?" – прямо до поліцейської камери каже Галушко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme