"Це не єдиний інцидент": Аваков відреагував на скандал довкола "слуги" Галушко

Екс-очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував свою причетність до скандалу з народним депутатом від "Слуги народу" Миколою Галушко

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Це не єдиний інцидент": Аваков відреагу…
Фото: arsenik78 / Instagram

За його словами, нардеп Галушко вже не вперше потрапляє у подібну ситуацію, були й інші скандали.

Про це Аваков заявив у дописі у своєму Instagram, пише Depo.ua.

"Щодо інциденту з депутатом Галушка, що стався рік тому. По-перше, це не єдиний інцидент, пов'язаний із ним, були інші епізоди. По-друге, за фактом цього випадку я мав розмову не з ним, а з головою фракції СН Давидом Арахамією та з депутатом Денисом Монастирським, який на той час очолював Комітет з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради, членом якого є депутат Галушко", – наголосив він.

Екс-міністр додав, що тоді провів розмову про неприйнятність такої поведінки депутата.

"І треба віддати належне, обидва колеги погодилися зі мною, що це був потворний інцидент, і обидва вони мали відповідну розмову з паном Галушком. Жодної секретності в цих розмовах і жодних особливих побажань до даного депутата, окрім пристойної поведінки, ніколи не було", – зауважив Аваков.

Зауважимо, сам Галушко прокоментував ситуацію та знову назвав поліцейських дебілами. Нардеп переконаний, що його провини в інциденті немає.

Нагадаємо, 22 грудня стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників, загрожує їм і поводиться в дусі партії влади.

"Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?" – прямо до поліцейської камери каже Галушко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme