"Слуги" у поїзді на "Трускавець-2" зайняли місця інших пасажирів (ФОТО)

Народні депутати від фракції "Слуга народу" поїхали потягом "Київ-Трускавець" на місцях інших пасажирів, які попередньо купили квитки

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Слуги" у поїзді на "Трускавець-2" зайня…
Фото: Facebook Ганни Стешенко

Працівникам "Укрзалізниці" довелося пересаджувати інших пасажирів, аби розмістити нардепів.

Однією з потерпілих виявилася журналістка Ганна Стешенко. Про це вона повідомила у своєму Facebook, пише Depo.ua.

За її словами, вона з колегою заздалегідь придбала квитки. Втім, з'ясувалося, що на цих місцях мають їхати нардепи від "Слуги народу".

"Як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця. Далі – більше. Прибігає начальник поїзда і тремтячими руками показує телеграму...  Довго вибачався, хоча ж він тут точно ні до чого. У підсумку нас переселили в сусідній вагон з "простими смертними", – написала Стешенко.

За її словами, нардепам дістався вагон із заздалегідь заправленою постіллю. Втім, прізвища "слуг" журналістка вирішила не називати.

"Один з видних нардепів "слуги" (з Одеси. Прізвище називати не буду, але кому треба, той відразу зрозуміє) пожартував, оглядаючи вагон: "Ти ж уявляєш! Скіки вони його мили перед нами?" – резюмувала вона.

Народні депутати від фракції "Слуга народу" поїхали потягом "Київ-Трускавець" на місцях пасажирів, які попередньо купили квитки

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" пояснили, чому не запросили спікера ВРУ Дмитра Разумкова на засідання партії у Трускавці. За словами Арахамії, така ситуація склалась через те, що Разумков не є членом парламентської фракції партії.

Зате п'ять міністрів, прізвища яких поки що не називають, запросили у Трускавець. Також на засідання запросили голову СБУ Івана Баканова.

Читайте також: Забрати посади і роздати оскари: Навіщо "слуг" збирають в Трускавці

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme