Смерть українки у Голівуді: Слідство підозрює двох членів знімальної групи

У центрі уваги правоохоронців після нещасного випадку під час зйомки вестерна "Іржа", коли загинула українка Галина Гатчинс, опинилися експертка, яка готувала зброю для Алека Болдуїна, та асистент режисера
 

Журналіст відділу новин
Смерть українки у Голівуді: Слідство під…
Фото: ЕРА

Експертка готувала зброю а помічник режисера сказав актору Алеку Болдвіну, що пістолет можна безпечно використовувати.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на DW.

"У центрі уваги слідчих, що ведуть справу про інцидент під час зйомок фільму за участі актора Алека Болдуїна, опинилися двоє осіб. Ними є збройова експертка Ганна Ґутьєррес-Рід, яка була відповідальна за зброю на знімальному майданчику, а також асистент режисера Дейв Голлс. Він передав Болдуїну зброю, з якої було поранено режисера Джоела Соуса та операторку Галину Гатчинс. Для Гатчинс постріл став смертельним", – йдеться у повідомленні.

Згідно з попереднім звітом поліції щодо розслідування інциденту, Ганна Ґутьєррес-Рід підготувала зброю до зйомок, а Дейв Голлс передав її Болдуїну, запевнивши у тому, що вона не заряджена бойовими патронами.

"Голлс не знав про те, що зброя була заряджена бойовими патронами", – йдеться у звіті поліції.

Також відомо, що частина знімальної групи кінофільму "Іржа", під час зйомок якого загинула операторка українського походження Галина Гатчінс, звільнилася за день до нещасного випадку.

Нагадаємо, 22 жовтня американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерну випадково поранив режисера та операторку, яка згодом померла у лікарні. Загибла операторка Галина Гатчінс мала українське громадянство.

Читайте також: Чим жила українка, яку випадково вбив Алек Болдвін, і як її оплакує Голлівуд

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme