Співак LAUD представив на Нацвідбір "Євробачення-2022" пісню, записану у 2018 році

На Нацвідборі "Євробачення" стався скандал. Один з фіналістів співак LAUD представив пісню, яку записав ще у 2018 році

Журналіст стрічки новин
Співак LAUD представив на Нацвідбір "Євр…
Фото: Facebook "Євробачення-2022"

Виявилось, що трек співака на Нацвідборі "Євробачення-2022" Head Under Water доступний для прослуховування з 27 липня 2018 року

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на MUZVAR.

Продюсер артиста Ігор Тарнопольський зізнався, що пісню було записано у 2018 році, однак її офіційний реліз відбувся 18 листопада 2021 року.

"Автором пісні є голландський сонграйтер Daniel Boting. Пісня була написана у 2018, в тому ж році ми зробили експериментальний запис із LAUD і, коли отримали такий крутий результат, вирішили відкласти офіційний реліз до виходу альбому. Пісня увійшла до другого повноформатного альбому артиста, який був виданий 18 листопада 2021 року на українському лейблі enjoy records", – пояснив він.

Сам співак скандал не коментує, однак в Інстаграмі написав, що Head Under Water дуже сподобалася слухачам після виходу альбому, тому саме на неї він вирішив зробити ставку і не програв.

Варто додати, що схожа ситуація була у переможця "Євробачення-2019" Дункана Лоуренса. Його пісня Arcade також була на YouTube, проте офіційного релізу не було.

Нагадаємо, 24 січня відбулася прес-конференція, на якій оголосили вісім фіналістів Національного відбору на "Євробачення-2022".

Читайте також: Серіальний гурт, скандальна реперка, яка хотіла співати росіянам, та учасниця "Голосу країни": Що відомо про учасників Нацвідбору на Євробачення 2022

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme