США стежать за ситуацією на кордоні України та Росії

У Білому домі повідомили, що пильнують за ситуацією на кордоні України, після появи інформації про активацію стягнення російських військ

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
США стежать за ситуацією на кордоні Укра…
Фото: Рixabay

Заява про це була зроблена після того, як в Міноборони України спростували цю інформацію.

Про це повідомив радник президента США Джо Байдена з національної безпеки Джейк Салліван, пише Depo.ua із посиланням на прес-службу Білого дому.

"У минулі вихідні у нас була можливість провести консультації з ключовими союзниками і партнерами з питання України і забезпечення того, щоб ми захищали суверенітет і територіальну цілісність країни і підтримували її. Ми будемо продовжувати уважно стежити за ситуацією. І зараз мені більше нічого додати", – заявив він.

Зауважимо, Міністерство оборони України дещо раніше спростувало дані про активацію росіян на кордоні. У відомстві зауважили, що факти нарощування збройних сил Росії на українському напрямку є елементом інформаційно-психологічних дій.

Нагадаємо, напередодні про підготовку Росії до нового військового наступу повідомив Washington Post. У ЗМІ стверджували, що за переміщенням техніки та військовослужбовців може приховуватися підготовка до агресивних дій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme