Стало відомо, як почувається поранений водій Шефіра

Життю водія обстріляного автомобіля, в якому на пасажирському сидінні їхав перший помічник президента Сергій Шефір, нічого не загрожує. Поранений керманич перебуває під опікою медиків

Олександра Мандровська

Відомо, що він отримав три вогнепальних поранення в ліве стегно.

Про це повідомляють "Vesti.ua", передає Depo.ua

Водночас голова Київської обласної прокуратури Олексій Хоменко на брифінгу також заявив, що життю водія нічого не загрожує.

Крім цього, у ЗМІ опублікували подробиці про пораненого водія. З'ясувалося, що чоловіка звуть Олександр Іванько. Чоловік народився у 1963 році. Проживає в селі Коцюбинському Київської області.

Зауважимо, що 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра.

В автівку здійснили постріли автоматною чергою, в авто влучили 18 куль. Було поранено водія Шефіра 1963 року народження – він отримав три кульові поранення в ногу. Правоохоронці розшукують нападників. Сам же помічник Зеленського не постраждав, але перебуває у стані шоку.

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова припустила, що наміри у нападників були серйозні, оскільки автоматна черга прошила автомобіль.

Поліція порушила справу за фактом "замах на вбивство двох і більше осіб" (ст. 115 ККУ).

Нагадаємо, кілька годин тому Володимир Зеленський відреагував на замах на свого першого помічника Шефіра. Президент зробив заяву з Нью-Йорка. Відеозвернення він опублікував у Telegram.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua