Стефанчук обмежив доступ до Ради для нещеплених від COVID-19 нардепів

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав розпорядження щодо заборони на перебування невакцинованих проти коронавірусу народних депутатів у приміщенні парламенту

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Стефанчук обмежив доступ до Ради для нещ…
Скріншот

Таким чином невакциновані нардепи не зможуть потрапити до Ради без негативного ПЛР-тесту.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Ради у Telegram.

"Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук підписав Розпорядження № 412 "Про деякі заходи із попередження поширення гострої респіраторної хвороби", – йдеться у повідомленні.

Розпорядження стосується заборони на перебування для нещеплених:

  • народних депутатів;

  • екс-нардепів;

  • керівників апарату парламенту;

  • помічників нардепів;

  • членів Кабміну;

  • представників ЗМІ та інших.

При цьому, відвідувачі зможуть потрапити до будівлі за наявності сертифікату про вакцинацію, негативного ПЛР-тесту, негативного тесту на антиген до коронавірусу, або довідки про одужання від коронавірусу.

Стефанчук обмежив доступ до Ради для нещеплених від COVID-19 нардепівРозпорядження про обмеження на вхід до парламенту невакцинованих нардепівНевакциновані нардепи не можуть увійти до Верховної РадиНевакцинованим від коронавірусу народним депутатам заборонили вхід до парламентуУ парламент не зможуть потрапити невакциновані нардепиСтефанчук підписав розпорядження про заборону на вхід до Ради невакцинованих нардепів

Нагадаємо, 2 листопада Рада фактично заборонила нещепленим від COVID-19 нардепам приходити на роботу

На період дії карантину, встановленого у зв’язку з поширенням COVID-19, допуск у приміщення адміністративних будівель ВРУ буде здійснюватися лише за наявності документа, що підтверджує: отримання вакцинації від COVID-19 однією чи кількома дозами, негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, або ж одужання особи від коронавірусу (якщо особа перехворіла не більше як за шість місяців до пред’явлення документа).

Йдеться про допуск до Ради нардепів, працівників апарату ВРУ, помічників-консультантів народних депутатів, представників засобів масової інформації та інших відвідувачів.

Такі правила мають набути чинності вже 15 листопада.

Проти такої ініціативи проголосували двоє народних депутатів від "Слуги народу". Йдеться про Юрія Камельчука та Артема Дмитрука.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme