Стефанчук пропонує запровадити в Україні дистанційне голосування у Раді

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про можливість запровадження в Україні дистанційного голосування для народних депутатів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Стефанчук пропонує запровадити в Україні…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

За його словами, варто також попрацювати й над впровадженням брендингової стратегії парламенту України.

Про це Стефанчук заявив під час зустрічі з учасниками програми USAID "Рада: наступне покоління", повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Апарату Ради.

Зазначається, що на зустрічі була обговорена необхідність створення потужного дослідницько-аналітичного центру на кшталт "Дослідницької служби Бібліотеки Конгресу США". На думку Стефанчука це буде сприяти фаховій підготовці законопроектів.

"У парламенті України зареєстровано фундаментальний та системний законопроект, якого Україна чекала понад 30 років. Це проект закону "Про правотворчу діяльність", яким пропонується вдосконалити законодавчу базу щодо правотворчої діяльності, її планування та моніторинг результатів, механізми прийняття та застосування нормативно-правових актів", – додав спікер Ради.

Окрім цього, Стефанчук вважає за потрібне оновити веб-сайт парламенту. Йдеться про удосконалення зовнішньої та змістовної складових.

"Важливим завданням є покращення та стандартизація комунікації та координації між Верховною Радою України та структурами виконавчої влади", – додав він.

Нагадаємо, на початку липня нардеп від "ЄС" Ірина Геращенко запропонувала народним депутатам здати тест на наркотики. Зазначимо, що заклики перевіряти на психічну адекватність і нардепів, і кандидатів у президенти, і всіх політиків "оптом" лунали вже не раз. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme