Суд розгляне позов про анулювання ліцензії телеканалу "НАШ"

Окружний адміністративний суд міста Києва розгляне позов Нацради з питань телебачення та радіомовлення стосовно анулювання ліцензії телеканалу "НАШ"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Суд розгляне позов про анулювання ліценз…
Фото: ОАСК

Нацрада звернулася до суду з позовом на підставі рішення про результати позапланової перевірки. В ньому йдеться про розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі і ненависті у висловлюваннях, які були поширені в ефірі телеканалу "НАШ".

Зараз суд вирішує, чи відкривати провадження за адміністративним позовом, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Окружного адмінсуду.

Зазначається, що протягом року до ОАСК надійшло понад 15 позовів щодо оскарження рішень Нацради про призначення чи результати позапланових безвиїзних перевірок телеканалу.

Нагадаємо, 19 серпня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вже ухвалювала рішення звернутися до суду із позовом щодо анулювання ліцензії телеканалу "НАШ".

Ще раніше канал "НАШ" отримав два попередження та два штрафи понад 200 тисяч гривень на засіданні 27 травня та 28 квітня. Крім того, канал отримував штраф у розмірі понад 228 тисяч гривень та два попередження на засіданні від 10 червня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme