Судове засідання щодо позову активістів проти Подоляка несподівано перенесли: В чому причина (ВІДЕО)

Судове засідання, ініційоване позовом ГО "Справа громад" до радника президента Михайла Подоляка перенесли на жовтень

Журналіст відділу новин
Судове засідання щодо позову активістів…
Фото: скріншот

Початково судове засідання щодо позову активістів проти радника Зеленського Подоляка мало відбутися о 16:00 14 вересня.

Але його перенесли на жовтень, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку "Справи Громад".

Причиною активісти назвали те, що "суддя, який мав розглядати наш позов, раптово пішов у відпустку".

Нагадаємо, що у березні "Справа Громад" подала позов проти Михайла Подоляка, який звинуватив цю ГО у організації акції вандалізму на Банковій.

Довідка: 20 березня ввечері поблизу Офісу президента відбулася масштабна акція протесту за участі прихильників засудженого на сім років одеського активіста Сергія Стерненка. Люди розмалювали графіті стіни будівлі Офісу президента, пошкодили табличку й двері. 

Пізно ввечері прихильники Стерненка повідомили про затримання поліцією ветерана АТО Владислава Гранецького-Стафійчука (позивний Сорд), який був учасником акції під Офісом президента. 21 березня поліція висунула йому звинувачення у хуліганстві. 

23 березня поліція вручила лідеру руху "Гонор" Сергію Філімонову підозру за двома статтями щодо подій 20 березня біля Офісу президента. 

Пошкодження будівлі Офісу президента оцінили приблизно у два мільйони гривень. За фактом подій під час акції біля Офісу президента у поліції розпочали кримінальне провадження.

25 березня багатостраждальні двері опинилися в студії "1+1". Речниця президента Юлія Мендель заявила, що пошкоджені двері Офісу президента доставили у студію телеканалу лише на один вечір на запит і за кошти самого телеканалу.

Через кілька днів художня галерея "Речовий доказ" запропонувала Офісу президента викупити багатостраждальні двері, але у ОП відмовилися продавати їх.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme