Світлошкірі та руді: Меган Маркл та принц Гаррі вперше показали обох дітей разом

Герцоги Сассекські принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали світлину з обома своїми дітьми після скандалу щодо кольору шкіри

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Світлошкірі та руді: Меган Маркл та прин…
Скріншот

На світлині зображені принц з дружиною та дітьми – сином Арчі та донькою Лілібет біля свого будинку.

Фотографію в Instagram опублікувала герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, пише Depo.ua.

Зауважимо, дещо раніше ЗМІ знайшли расиста при королівському дворі, який образив Меган Маркл. Скандал передував рішенню принца Гаррі та Меган Маркл покинути Велику Британію, проте достеменно було невідомо, хто саме образив герцогів Сассекських. Журналісти встановили, що висловлювання про колір шкіри ненародженої дитини дозволяв собі принц Чарльз, батько Гаррі. 

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що 39-річна Меган Маркл і 36-річний принц Гаррі дадуть велике інтерв'ю відомій телеведучій Опрі Вінфрі.

Інсайдер з королівської родини застерігав, що такий крок може погіршити стосунки подружжя з Єлизаветою ІІ. Також герцоги можуть втратити всі свої королівські привілеї, які залишилися. Королева Єлизавета II може попросити онука і його дружину відмовитися від роботи з благодійними організаціями, якими вони займаються, і позбавити усіх почесних звань, які залишилися.

Однак попри це, 8 березня Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі дали інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі в ефірі американського телеканалу CBSС.

Меган сказала Опрі, що коли вона була вагітна першим сином – Арчі, в королівській родині йшли розмови, що йому не буде надано охорону і він не отримає титул, в також про те, наскільки темною буде його шкіра після народження.

Читайте також: Меган Маркл проти корони: Расизм при дворі, жорстка Кейт Міддлтон і контри з принцом Чарльзом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme