Тепер його викрало НАБУ: Як в соцмережах знову знущаються з судді Чауса

Скандального суддю Чауса затримали детективи НАБУ у лікарні "Феофанія". Його адвокат стверджує, що це сталося за домовленістю НАБУ та СБУ

Валя Котик
Журналіст відділу «Життя», редактор відділу «Молодий укроп»
Тепер його викрало НАБУ: Як в соцмережах…
Колаж: Олександр Авраменко/фейсбук

Клопотання про обрання Чаусу запобіжного заходу відбудеться 4 серпня, о 14:00. До цього часу Чаус зберігатиметься у ізоляторі тимчасового тримання.

Користувачі соцмереж, які тільки відійшли від епічної погоні НАБУ за СБУ, яка, на думку перших, підступно викрала в них Чауса, взялися жартувати з нового повороту подій.

Depo.ua зібрав до купи найсмішніші фотожаби і дописи.

тролять чаусатролять чауса1тролять чауса2тролять чауса3тролять чауса4тролять чауса5

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро, яке з 2016 року розшукує Чауса, здається, знайшло можливість його затримати, але знову щось пішло не так. Сталося це через Службу безпеки України, яка одразу після прибуття Чауса в Україну (30 липня 2021 року), зокрема у Вінницьку область, відвезла його у невідомому напрямку й досі не віддала НАБУ. Тоді ж НАБУ закликало правоохоронців передати знайденого суддю Чауса їм. Після цього у центрі Києва спецпідрозділи НАБУ і СБУ з'ясовували стосунки через право здійснити процесуальні дії над колишнім суддею Миколою Чаусом.

чаус в трусиках

Вже у середу, 4 серпня, ВАКС о 14:00 обиратиме запобіжний захід Чаусу. НАБУ вимагатиме тримання під вартою. Досі залишається відкритим питання: чи доставить СБУ колишнього суддю на розгляд справи, адже, як повідомляло Бюро, усі його заклики силовики ігнорували. Зазначимо також, що засідання мало відбутися 1 серпня, однак Чаус тоді не з'явився у суді, тому його відклали до 4 серпня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme