"Ти що, о**вший?": З'явилося відео ще одного скандалу Гогілашвілі з силовиками 

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, як з'ясувалося, неодноразово перевищував свої повноваження та скандалив і хамив українським правоохоронцям 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Ти що, о**вший?": З'явилося відео ще од…
Фото: Telegram-канал Vesti

Нещодавно (24 листопада 2021 року) Гогілашвілі поскандалив із київськими патрульними, які зупинили його авто для перевірки документів.

Відео опублікував у своєму Telegram-каналі нардеп від "ЄС" Олександр Гончаренко, передає Depo.ua

Як стало відомо, кадри записала нагрудна відеокамера, яка була прикріплена до форми патрульного.

На кадрах видно, що незапланована зупинка авто розлютила заступника міністра внутрішніх справ. Він почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони не впізнали начальство.

При цьому Олександр Гогілашвілі нецензурно лаявся. 

"Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?!? Що з тобою, тебе що, припудрило?" – почав кричати на патрульного високопосадовець. 

Зазначимо, що на відео самі патрульні поводяться спокійно й виконують усі дії згідно з протоколом. На грубу поведінку заступника міністра вони намагаються не реагувати.

Нагадаємо, 11 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області. Гогілашвілі накинувся з обвинуваченнями на правоохоронців, які зупинили автівку посадовця, щоб перевірити документи. Очільник МВС Денис Монастирський наголосив, що відсторонить свого заступника від посади та вже ініціював внутрішнє розслідування.

Як відомо, Гогілашвілі вперше потрапив у МЗС ще у вересні 2019 року — одразу на посаду заступника міністра Арсена Авакова. У березні 2020 року його звільнили й одразу призначили назад.

У МВС Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних. Він багато років працював публічним спікером "Міжнародної антинаркотичної асоціації". Ця організація за гроші позбавляє від нарко- та алкозалежності, а також організовує курси реабілітації. Саме там Гогілашвілі познайомився з керівником "Кварталу" і президентом Володимиром Зеленським. Варто додати, що дружина високопосадовця Марія Левченко вже багато років працює особистим помічником очільника держави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme