Тиск на "UA: Перший": У захисті Офісу Зеленського та "слуг народу" звинуватили Сергія Лещенка 

"Колишній журналіст", який тепер захищає владу від медіа, – Сергій Лещенко

Журналіст відділу новин
Тиск на "UA: Перший": У захисті Офісу Зе…
Фото: tv.suspilne.media

Так журналіст Павло Казарін доповнив розповідь ведучої ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослави Барчук.

Про це він написав у своєму Facebook, передає Depo.ua.

Казарін розповів, нібито Лещенко записав раніше відео, в якому звинуватив "Зворотний вiдлiк" в тому, що на ефір не покликали представників монобільшості.

"Сергій збрехав. Ми звали "слуг", але вони стали нав'язувати нам свій "стоп-лист". Ми визнали це тиском на редакцію, відмовилися грати за такими правилами і сказали про це на самому початку програми", – пояснив журналіст.

Він додав, що Лещенко, натомість, відмовлятися не став.

"Тепер він захищає Офіс президента і правлячу партію. Чудова відданість. Піховшек би вами пишався.
Сергій, ви сказали, що нашу програму фінансують платники податків. Тільки забули згадати, що це американські платники податків, тому що програма грантова. А ось ви як раз живете на наші податки. І тому у мене лише одне питання. Вам не соромно?" – підсумував Казарін.

Нагадаємо, дещо раніше ведуча "UA: Перший" заявила про тиск з боку Офісу президента. Ведуча ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослава Барчук розповіла, зокрема, що ОП "давно і жорстко контролює присутність на ефірах народних депутатів від фракції "Слуга народу".

Телеведуча також навела деякі приклади вимог з боку ОП щодо присутності гостей в ефірі її програми. Коли телеканал не став виконувати ультиматуми, за словами журналістки, представники "Слуги народу" не прийшли на ефір.

На думку журналістки, така поведінка ОП несе загрозу для свободи слова і незалежної журналістики в цілому, тому пропускати ці "сигнали" не варто.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme