"Трильйон доларів для України": Нову програму УІМ очолить Андрій Ілларіонов

Нову програму Українського інституту майбутнього (УІМ) "Трильйон доларів для України" очолить експерт Андрій Ілларіонов

Журналіст відділу новин

Важко сперечатися з тим, що Україна – багата країна. Вона рясніє надрами, родючими землями та має працьовитий народ. Але якість державного управління залишає бажати кращого.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу УІМ.

"І саме тому ми посідаємо далеко не "почесні", а останні місця по доходах громадян у Європі… Проте ми знаємо, як подолати ці перешкоди! Сьогодні ми представляємо вам нового експерта UIF Андрія Ілларіонова, який очолить програму "Трильйон доларів для України". Адже ВВП в 1 трильйон – це не казки і не фантазії. Це абсолютно реальна ціль для нашої з вами держави!" – наголосили в УІМ.

За словами Ілларіонова, ВВП України може зростати у темпі мінімум 7-8% на рік. Отже, він буде подвоюватись кожні 10 років.

"Якщо такий темп зростання буде підтримуватися впродовж двох десятиліть, то український ВВП досягне рівню 1 трильйону доларів", – зауважили в інституті.

Зазначається, що про пропозиції щодо виходу України "з порочного кола бідності" та пропоновану послідовну економічну політику можна буде дізнатися 18 жовтня – під час першої презентації пропозицій УІМ.

Вони націлені на те, щоб ВВП України досяг абсолютно реального рівню – 1 трильйону доларів.

Нагадаємо, дещо раніше в УІМ проаналізували Держбюджет-2022. Експерти УІМ одразу помітили, що бюджет має суттєві відхилення від запропонованої Мінфіном два місяці тому Бюджетної декларації на 2022-2024 роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme